Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

24. 12. 2010 0:46
kapni bozskou kaktusaku a rekni ze si delas

srandu, ten tvuj prispevek je jaksi predsilvestrovsky ;-D ale sranda to je, to se musi uznat.;-D

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 12. 2010 0:19
Asi vidí, k čemu vedlo působení "disidentů"

ve východní Evropě, takže se pochopitelně snaží, aby úspěšný rozvoj Vietnamské socialistické republiky nebyl narušen. Zatímce ekonomika v buržoazní Evropě skomírá, v socialistickém Vietnamu je stavěno velké množství obrovských továren, které brzy přinesou lepší život vietnamským pracujícím.

0 0
možnosti
PJ

Polička

24. 12. 2010 9:46
Re: Asi vidí, k čemu vedlo působení "disidentů"

Kaktusáku zdravím Vás a přeju pěkné svátky. Zároveň Vám chci poděkovat za Vaše psaní. Byl to od Vás skvělý fór, který ale už je prokouknut. Ale mnoho lidí jste poučil, jak asi vypadali ti kovaní, a mladší pochopili, jaká paka nám tehdy organizovala život, a proč  naší generaci při vyslovení slova komunista naskukuje husí kůže. Přeji mnoho dalších povedených fórů do nového roku!!!

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

23. 12. 2010 23:45
Člověče Xuane

to Vás za to někdo v Česku platí, nebo děláte disidenta zadarmo ?

0 0
možnosti
P

pouiyt

23. 12. 2010 23:40
Ze ti jeste neudeli status "politickeho emiganta"

se socialni davkou ?Rv Pecene holubice z nebe nepadaji do huby ,clovece.

0 0
možnosti
AR

Don don

23. 12. 2010 23:38
no

podstatu jsem pochopil, ale plavu v tom. Buď to autor napsal česky a pak je mi s podivem, že po tolika letech je ta čeština tak kostrbatá, nebo to překládal automat a výsledek byl dán sem. Pak by možná bylo lépe to zveřejnit v angličtině. A nabo nějaká jina varianta

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1067x
Já jsem Vietnamec. Přijel jsem do České republiky v roce 2004, s manželkou a se dvěma dětmi. Jsem proti totalitnímu režimu. Moji přátelé ve Vietnamu žijí neustále v násilí vyhrožování atd…. mluvil jsem s mnoha českými lidmi a oni mi poradili, abych si založil blog. Pracuji 16 hod. denně, sedm dní v týdnu. Učím se češtinu jenom v práci a na svém blogu, ve kterém se taky dá vyjádřit všechno, co se mi neustále v hlavě honí, nebo to co si myslím. Bez mých přátel kamarádů a svých dětí bych tento blog asi nezaložil.